050-721 09 02 info@progressevents.nl

Ik hou van Holland

Uitjes Groningen heeft voor jullie de gezellige activiteit ‘Ik hou van Holland’!

Natuurlijk alweer een aantal jaren een enorm succes op de televisie, waarin alle typische Hollandse gebruiken en begrippen voorbij komen. Maar je hoeft niet meer enkel naar de beeldbuis te staren, want wij bieden jullie de mogelijkheid dit spel te spelen! Op deze wijze krijgen jullie te maken met leuke en hilarische taferelen die alles met ons kleine en bijzondere landje te maken hebben. Je kennis wat betreft muziek, spelling, percentages en algemene weetjes en feitjes worden bij Ik hou van Holland aan de lopende band getest. Tijdens het spel wordt je als groep opgedeeld in kleinere groepjes. De groepjes gaan de strijd aan om de uiteindelijke eerste plaats en de winnaars zullen een oer Hollands cadeautje krijgen. Ik hou van Holland bestaat uit 6 rondes die worden gepresenteerd door onze eigen quizmaster in geheel Hollandse stijl.

Wil je een offerte aanvragen of reserveren klik dan hier.

  16,50 p.p. incl. btw

    2 uur

 Minimaal 8 personen

 

Highland Games

Deze eeuwenoude Schotse spelen zijn afkomstig uit de Hooglanden van dit prachtige land. Jaarlijks vindt deze traditie nog steeds overal in Schotland op officiële wijze plaats en is participatie vrijwel niet weggelegd voor ons ‘Wannabe-Bravehearts’. Nu organiseren wij voor jullie deze Highland Games geheel in authentieke Schotse stijl!

Gekleed in Schotse kilt gaan jullie zowel individueel als in teamverband met elkaar de strijd aan. De onderdelen bestaan o.a. uit; paalwerpen, touwtrekken, fustgooien en nog veel meer. Dit alles zal worden volbracht op de unieke locatie het Stadsstrand Ebbingekwartier of het Noorderplantsoen.

Highland Games boeken? 

 

 

  22,50 p.p. incl. btw

   Minimaal 8 personen

   2 uur

 

 

Ranking the Bachelor

Ranking the Bachelor van Vrijgezellenfeest Groningen is een uitdagend spel vol leuke onthullingen en verrassende uitkomsten!

Onze quizmaster legt diverse stellingen en vragen voor, waarbij getoetst wordt hoeveel jullie nu werkelijk over de vrijgezel weten. Een gezellige en hilarische activiteit die zorgt voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Ranking the Bachelor reserveren?

 

 

   19,50 p.p. incl. btw

    2 uur

    Minimaal 8 personen

Uitgebreid aanbod activiteiten

Meer activiteiten......