050-721 09 02 info@progressevents.nl

Voor meer Rondvaarten.....

Klik hier

Rondvaart t/m 9 personen

In een elektrosloep kun je een rondvaart boeken t/m 9 personen. Een rondvaart duurt minimaal één uur. Wilt u langer varen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Onze schippers hebben de nodige kennis m.b.t. de stad Groningen. Voor meer specifieke informatie over de stad raden wij echter één van onze stadsgidsen aan.

Een rondvaart boeken of meer informatie op doen? Dat kan hier.

 

  100,- incl. btw

  1 uur

  Maximaal 9 personen

Rondvaart t/m 20 personen

 

Maak een prachtige rondvaart door de grachten van het prachtige Groningen met een van onze rondvaartboten met schipper. Natuurlijk beschikken onze schippers over de nodige kennis m.b.t. de stad Groningen. Voor echte meer specifieke informatie over de stad raden wij echter één van onze stadsgidsen aan.

Een rondvaart boeken of meer informatie op doen? Dat kan hier.

  150,- incl. btw

  1 uur

  Maximaal 20 personen

Rondvaart t/m 32 personen

Een rondvaart door de grachten van Groningen geeft een andere kijk op de schitterende stad Groningen. Boek een rondvaart voor maximaal 32 personen. Natuurlijk beschikken onze schippers over de nodige kennis m.b.t. de stad Groningen. Voor echte meer specifieke informatie over de stad raden wij echter één van onze stadsgidsen aan.

Een rondvaart boeken of meer informatie op doen? Dat kan hier.

  180,- incl. btw

  1 uur

  Maximaal 32 personen

Elektrosloep

Naast onze reguliere rondvaarten is het nu ook mogelijk om zonder schipper zelfstandig door de gezellige grachten van de prachtige Groningse binnenstad te varen.

Stel je eens voor; heerlijk weer, volop bruisende gezelligheid in- en rondom de grachten. Samen met familie of vrienden lekker varen onder het genot van een drankje en een hapje!

Een ideaal en uniek uitje om de stad Groningen eens beter te verkennen. Het elektrosloepje biedt plaats aan ongeveer 10-12 personen en jullie kunnen deze dus zelf besturen aan de hand van een vrijwel geluidloze elektromotor. Wij beschikken zelf over lekkere muziek op de elektrosloepjes, maar je kunt eventueel ook je eigen USB-stick met muziek meenemen. Na afloop van de tocht kun je het sloepje weer afleveren bij het startpunt, uiteraard in dezelfde staat als waarin je deze in de eerste instantie meekreeg.

Lijkt het je nou interessant om naast het genieten van het varen op zich, tevens wat meer te weten te komen over de bijzondere plekken en bezichtigingen die Groningen te bieden heeft? Wij hebben een volledige vaarroute door de grachten uitgestippeld, waarop alle bezienswaardigheden in en rondom Groningen uitgebreid en met illustraties staan aangegeven. Het is mogelijk om heerlijk verzorgde lunchpakketjes mee te nemen op de boot voor de nodige gezonde trek, maar je kunt ook voor een ietwat luxere variant kiezen.

Meer informatie of een rondvaart boeken? Dat kan hier.

  50 incl. btw

  1 uur

  Maximaal 10 personen